divendres, 6 de maig del 2011

Programa electoral Esquerra x Tiana

La política municipal s’ha de fer amb les persones i des de les persones. Tiana és un poble singular, encara petit, molt arrelat a la vida cultural i artística, així com a l’agricultura i a la tradició vitivinícola. Hem crescut, però aquest creixement no ens ha de fer perdre el sentit d’allò que ha de ser. Créixer reconeixent els encerts i els errors ens fa millorar, i tenir clar cap a on anem ens permet fer el camí convençuts. En l’actual situació de crisi econòmica cal creativitat i coneixement per avançar, per fer de Tiana una vila de futur sense perdre la identitat que ens fa ser el que som.

De totes les formes d’energia que coneixem i que ens mouen cap al futur, només n’hi ha una que amb tota certesa és inesgotable: la imaginació. Els infants tenen una capacitat il·limitada per imaginar; són capaços de veure, sentir i creure en allò que als adults sovint ens costa. Per això cal, sovint, recuperar aquesta capacitat per adonar-nos que si som capaços d’imaginar les coses som capaços de fer-les.

La darrera legislatura hem treballat des de l’oposició. Ha estat una bona escola. Hem procurat fer una actuació diferenciada, constructiva, aportant en tot allò que ens ha estat possible. Ara estem preparats per continuar treballant des del Govern, comptant amb tothom (partits, associacions, entitats, ciutadania...) i fent-ho des d’un punt de partida comú: imaginant i estimant Tiana, perquè no hi ha millor proposta que aquella que sorgeix del cor.

Tenim programa: a continuació el veureu. Un treball d’anàlisi, conscient i rigorós de les necessitats del nostre entorn per a fer-lo créixer en els propers quatre anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada