dijous, 19 de maig del 2011

Acte a Parxet amb Josep Huguet i Jordi Gost

Josep Huguet, exConseller d'Innovació,
Universitats i Empresa de la
Generalitat de Catalunya
Avui ha tingut lloc el darrer acte de campanya d'Esquerra Tiana. Ha sigut un acte centrat en el petit comerç, la producció agrària i vinícola, la restauració, el petit empresari i els creatius. El lloc: Parxet, les caves de Tiana. El dinar: una bona paella acompanyada del vi de les caves de Quim Batlle. Els convidats: comerciants, restauradors, productors de vi i cava, agricultors, empresaris i creatius. Els ponents: Jordi Gost, alcaldable per Esquerra Republicana de Catalunya a Tiana, i Josep Huguet, exConseller d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Huget és un expert de l'àmbit, els seus coneixements i l'experiència de set anys de conseller del ram fan que les seves paraules siguin del tot encertades. La recepta: primer escoltar, conèixer la gent, la situació, les expectatives; després xerrar, i molt, fent propostes agoserades i donant solucions als problemes que ha escoltat. Un gran orador que sempre fa pensar.

Gost és el candidat i te molt clar el projecte d'Esquerra per aquest àmbit. Perquè se'l creu, perquè s'estima la vila i vol promocionar-la. Te molt clar que si estem al Govern els propers quatre anys caldrà dedicar molts esforços a la promoció local i econòmica de la vila i per fer-ho caldrà treballar molt amb tots els col·lectius que avui han assistit a l'acte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada