dimecres, 23 de març del 2011

Esquerra Tiana i SI no concorreran juntes a les eleccions municipals

Des d'Esquerra Republicana de Catalunya de Tiana hem mantingut converses amb SI per tal de concórrer a les properes eleccions municipals conjuntament, amb l'esperit de sumar, perquè considerem que és important treballar tots pel poble. Malauradament, avui hem constatat que això no serà possible. Tot i així, nosaltres no tanquem la porta a ningú, ni ara ni en un futur.


El nostre grup municipal representa una sèrie de persones de Tiana a les quals ens uneix un projecte de poble alhora que de país. És per tots sabut que Esquerra ha estat, és i serà un partit d'esquerres i independentista. D'ençà que vam tenir coneixement que un grup de persones s'estava constituint al voltant d'una formació que vol treballar per la independència de la nostra nació vam voler parlar-hi. Des del principi la nostra postura en aquestes converses ha estat consensuar una candidatura oberta a les diferents sensibilitats que pugui incloure totes les persones que volen treballar per una Tiana millor.


Per Esquerra és important treballar per Tiana i així ho hem demostrat els darrers vint anys. És per això que considerem imprescindible mantenir les nostres sigles, que representen el bagatge que hem acumulat tots aquests anys, el nostre projecte i les persones que han treballat i treballaran per la nostra vila. Si per arribar a un pacte de coalició hem de renunciar al nostre candidat, a l'equip de persones vàlides i implicades, a les nostres sigles o a possibles pactes postelectorals, no podem acceptar-ho. És per tot això que, Esquerra Tiana es presentarà a les properes eleccions, com ha fet els darrers vint anys, sota les pròpies sigles i defensant el nostre projecte per la vila, mantenint, sempre, la mà estesa i la porta oberta a tothom que vulgui treballar per Tiana.

2 comentaris:

  1. Les dues organitzacions obeïu a l'integrisme de sigles i no a l'interès de la nostra terra, la necessitat de protagonisme de vostres "liders" i les seves diferències personals, (parlo de *tiana) és el veritable motiu, sou uns espanyols que solament penseu en la vostra cadira i no en la llibertat del nostre poble, traïdors.

    ResponElimina
  2. Benvolgut Manel,
    Esquerra Tiana no obeeix a protagonismes de ningú. Aquí no hi ha "liders", som un equip de gent del poble, alguns de tota la vida i altres de nouvinguts, que ens estimem Tiana i treballem pel poble. Nosaltres no pensem en cadires ni en protagonismes, només en com podem millorar la nostra vila, i ho fem des del respecte, amb la mà estesa i amb ganes de trobar punt en comú per treballar amb i per al poble. Salut!

    ResponElimina