divendres, 17 de juny del 2011

Tast Tiana 2011: 3a mostra gastronòmica i del vi de Tiana

Vinyes Alta Alella, moments abans de la roda de premsa.
Ahir es va presentar en roda de premsa la tercera mostra gastronòmica i del vi de Tiana. La presentació va comptar amb la presència d'Ester Pujol, alcaldessa de Tiana, Jordi Gost, primer tinent d'alcalde de Tiana, Andreu Francisco, president del consorci DO Alella i alcalde d'Alella, i  Josep M. Pujol, gerent d'Alta Alella.

Fa tres anys, va néixer el Tast Tiana, de la mà de la regidoria de promoció econòmica de l'Ajuntament de Tiana i de l'ACIST (Associació de Comerciants i Serveis Tianencs). L'èxit de les dues primeres edicions ha permès consolidar aquesta mostra gastronòmica i del vi que s'instaura des d'avui i durant tres dies (del 17 al 19 de juny), al recinte de la Catequística.

Durant aquest cap de setmana es podrà tastar el vi DO Alella acompanyat de l'oferta gastronòmica de Tiana. A més, s'ofereix la possibilitat de visitar els cellers de la DO Alella de la nostra vila: Quim Batlle, Alta Alella, i Parxet.

El pregó d'inauguració, que tindrà lloc aquesta tarda a la catequística, anirà a càrrec de Meritxell Falgueres, sommelier de l'any 2010 segons la revista Esquire. Podeu consultar el programa complert del Tast Tiana aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada