dimarts, 14 de juny del 2011

Nou Govern municipal

L'alcaldessa i tots els regidors de Tiana,
després del ple de constitució.
Dissabte va tenir lloc el ple de constitució de l'Ajuntament de Tiana. Va ser el tret de sortida pel nou govern municipal, format pels regidors electes del PSC i d'ERC. Abans, durant i després de la campanya electoral des d'Esquerra hem ofert mà estesa i diàleg; hem volgut constituir un Govern el més obert possible, que comptés amb el màxim de forces polítiques de Tiana capaces de treballar juntes per un mateix projecte: la nostra vila.


Tot i així, després de tres setmanes de converses i negociacions, de bones paraules i intencions per part de tothom, no ha estat possible constituir un Govern ampli. Esquerra ha donat suport a Ester Pujol com a alcaldessa de Tiana, la primera dona al capdavant del consistori. Els nostres dos regidors, en Jordi Gost i en Ricard Fabra, han entrat a formar part d'aquest Govern, que te com a prioritat la vila, Tiana, comptant amb les persones que hi viuen. 


Ens esperen quatre anys durs, en el sentit que les retallades pressupostàries no ens permetran fer tot el que voldríem, però no tot són els diners. La imaginació, la inventiva, la bona voluntat, la feina i la implicació són elements necessaris que poden fer avançar el poble, i així ho farem.


Comptarem amb tothom, grups polítics, entitats, associacions, ciutadans i ciutadanes... amb tothom. Qui vulgui participar podrà fer-ho, i entre tots farem de la nostra vila la Tiana que tots i totes volem, perquè si som capaços d'imaginar-ho, som capaços de fer-ho.


Avui, un cop passada la festa major petita de Tiana, el nou Govern municipal comença a treballar. Ara els haurem de donar els 100 dies que se solen donar per a què se situïn i comencin a treballar; després caldrà un temps per veure que tot el que s'ha dit és real i es treballa en aquest sentit. Estem convençuts que aviat es veuran els canvis, i estarem aquí per fer-ho saber i per participar.


Bona sort al nou equip de Govern i, sobretot, a la vila de Tiana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada